Vi har vår og høstsesong for Kids og Teens


Crossfit KIDS programmer finner du på over 1800 crossfit boxer og over 1000 skoler rundt om i verden. Nå også hos CrossFit Larvik!!

CrossFit Kids & Teens

Våre treninger/klasser

Vi vet at det er mange barn der ute som har, og har hatt veldig glede av Crossfit kids. Et godt miljø hvor man får testet både bevegelighet, balanse, styrke, kondisjon og utholdenhet. 🙂

Det er mulighet for prøvetime slik at barna får prøve seg litt og se om dette er noe for dem. Litt info om de forskjellige aldersgruppene:

4-8 år
I gruppen 5-8 år er hovedfokuset bevegelse gjennom lek. Det dreier seg om ukomplisert moro med en god baktanke. Vi ønsker at denne gruppen skal utvikle bla. bevegelighet, balanse og styrke.

8-12 år
Denne gruppen bygger på samme prinsippene som med gruppen for 4-8 år men denne gruppen går et steg videre og lek & moro blir satt litt mer i system og man vil videreutvikle både Styrke, balanse, bevegelighet samt kondisjon og utholdenhet.

Teens, 12år+
Velkommen til de Voksne sin Verden.
Programmet for Ungdommen i denne gruppen er mer likt som de voksne. Man legger også her stort fokus på teknikk og utvikling av ferdigheter i de forskjellige øvelsene. Teknikk vil være det som står i høysetet da dette er det som danner grunnlaget for en sunn kropp i fremtiden

Ta kontakt med CrossFit Larvik om du har spørsmål rundt CrossFit Kids & Teens.