Vi har vår og høstsesong for Kids og Teens


Crossfit KIDS programmer finner du på over 1800 crossfit boxer og over 1000 skoler rundt om i verden. Nå også hos CrossFit Larvik!!

CrossFit Kids & Teens

Våre treninger/klasser

Vi vet at det er mange barn der ute som gleder seg til oppstarten av Crossfit kids og det nærmer seg med stormskritt 🙂

I første omgang så skal vi kjøre en runde med prøvetime slik at barna får prøve seg litt og se om dette er noe for dem.

4-6 år
I gruppen 4-6 år er hovedfokuset bevegelse gjennom lek. Det dreier seg om ukomplisert moro med en god baktanke. Vi ønsker at denne gruppen skal utvikle bla. bevegelighet, balanse og styrke.

7-9 år
Denne gruppen bygger på samme prinsippene som med gruppen for 4-6 år men denne gruppen går et steg videre og lek & moro blir satt litt mer i system og man vil videreutvikle både Styrke, balanse, bevegelighet samt kondisjon og utholdenhet.

10-13 år
I denne gruppen Beveger vi oss nærmer de voksne sin verden og man vil bli introdusert for mer krevende øvelser som man også finner i den vanlige WOD’n for de voksne.
Nå er det bare å raska på Mor og Far, snart har dere et råskinn som løper fra dere på joggeturen og som løfter bilen når det skal skiftes dekk 😉
Teknikk vil være det som står i høysetet da dette er det som danner grunnlaget for en sunn kropp i fremtiden

14-16 år
Velkommen til de Voksne sin Verden.
Programmet for Ungdommen i denne gruppen er så å si likt som de voksne. Man legger også her stort fokus på teknikk og utvikling av ferdigheter i de forskjellige øvelsene.

Ta kontakt med CrossFit Larvik om du har spørsmål rundt CrossFit Kids & Teens.

Bli med!

Utfordre deg selv i dag

CrossFit kort beskrevetCrossFit kort beskrevet: konstant variasjon, funksjonelle bevegelser og høy intensitet.


Dette gir grunnlaget for å gjøre deg god til de fleste fysiske ferdigheter som bl.a. styrke, kondisjon, smidighet og balanse.

CrossFit er en unik treningsform hvor vi trener bevegelser som løping, klatrer, løfter, hopper, kaster, balanse og smidighet. Utsyret vi bruker er enkelt men effektivt som for eksempel vektstenger, medisinballer tau, kettlebells og din egen kropp - - konstant variasjon, funksjonelle øvelser og høy intensitet!