Priser hos Crossfit Larvik

Velg den planen som passer deg best...

Studenter har redusert pris!

Vi gjør oppmerksom på at alle betalinger foregår via vår egen App. Trekk utføres den 15 hver mnd.

Innmelding - Trening600,-

Innmelding skjer ved oppmøte i boxen eller nettpåmelding. Første innbetaling vil skje ved tilsendt faktura, medlemmet må selv opprette avtalegiro i nettbaken sin slik at månedstrekk vil gå som normalt.

Innmelding - ON-RAMP600,-

Innmelding skjer hovedsaklig i boxen hvor man fyller ut kontrakt.  Last ned vår kontrakt og ta med ferdig utfylt. Det er krav til ON-RAMP kurs før man begynner med crossfit treningen. Dette kurset blir kjørt fortløpende ved interesse.

Medlem MånedstrekkFra 649,-

  • 12 mnd 649,-
  • 6 mnd 749,-
  • 1 mnd 849,-

Studenter Fra 549,-

  • 12 mnd 549,-
  • 6 mnd 649,-
  • 1 mnd 749,-

Crossfit KIDSFra 250,- mnd.

Crossfit Larvik tilbyr nå CF KIDS!

Basert på prinsippene om god kroppsmekanikk, Konsistent aktivitet og så intensitet, legger CrossFit KIDS fokus på god bevegelse gjennom barndommen og oppveksten.

Crossfit TeensFra 300,- i mnd.

Crossfit Larvik tilbyr nå CF TEENS!

Basert på prinsippene om god kroppsmekanikk, Konsistent aktivitet og så intensitet, legger CrossFit TEENS fokus på god bevegelse gjennom ungdommen og oppveksten.

SeniorFitFra 350,-

For 350,- har du tilgang til SeniorFit trening tirsdager og torsdager fra 09:30-10:30. 3 måneders standard binding. Abonnementet kan utvides til 400,- i mnd. som gir nøkkelbrikke, samt tilgang til vanlig WOD.

Drop-in TimeKr 150,-

Klar til å komme i kontakt med oss?

Lurer du på noe du har lest her på siden?  Ønsker du å slå av en prat for å finne ut mer?


  Benytt skjema under for å komme i kontakt med oss eller gå til vår kontaktside her om du ønsker i ringe eller besøke Crossfit Larvik.

null

Trenere

CrossFit Larvik tilbyr også personlig coaching til både medlemmer og ikke-medlemmer. Om det er bare for å komme i gang med trening, teknikk eller spesifikke ønsker om å lære inn nye øvelser, kan du få hjelp til dette.

null

Bli Medlem

Ønsker du å prøve en time hos oss? Ta kontakt og vi forklarer det du trenger å vite om treningen, tidene det foregår samt generelle spørsmål du måtte ha i forbindelse med medlemskap.


CrossFit er for ALLE

null

WOD

Workout of the day! - Dagens treningsøkt.

En WOD/CrossFit time hos CrossFIt Larvik varer i ca. 75 minutter. Lengden på de ulike delene vi gjør iløpet av den tiden, kan variere.