Priser hos Crossfit Larvik

Studenter har redusert pris!

Vi gjør oppmerksom på at alle betalinger foregår via vår egen App. Trekk utføres den 15 hver mnd.

Innmelding - Trening0,-

Innmelding gjør du enkelt selv ved å klikke på det abonnementet du ønsker. Følg instruksen, laste ned app og legg til ditt betalingskort så vil månedstrekk gå som normalt. I «Wondr» appen kan du enkelt booke deg in på timer, loggføre resultat, se dagens «Wod» (innholdet i treningsøkten), og du bruker også appen til å åpne ytterdøren.

Innmelding - ON-RAMP600,-

ON-RAMP kurs blir kjørt fortløpende når det er 5 eller flere påmeldt. Dette er obligatorisk kurs man må igjennom for å trene CrossFit. Ta kontakt for påmelding.

OrdinærFra 699,-

Studenter Fra 599,-

Ved studentabonnement kreves det studentbevis.

Crossfit KIDSFra 250,- mnd.

Crossfit Larvik tilbyr nå CF KIDS!

Basert på prinsippene om god kroppsmekanikk, Konsistent aktivitet og så intensitet, legger CrossFit KIDS fokus på god bevegelse gjennom barndommen og oppveksten.

Crossfit TeensFra 300,- i mnd.

Crossfit Larvik tilbyr nå CF TEENS!

Basert på prinsippene om god kroppsmekanikk, Konsistent aktivitet og så intensitet, legger CrossFit TEENS fokus på god bevegelse gjennom ungdommen og oppveksten.

SeniorFitFra 350,-

For 350,- har du tilgang til SeniorFit trening tirsdager og torsdager fra 09:30-10:30. 3 måneders standard binding. Abonnementet kan utvides til 400,- i mnd. som gir nøkkelbrikke, samt tilgang til vanlig WOD.

Drop-in TimeKr 150,-

Drop-in 150kr, Drop-in uke 350kr. Dette er for deg som trener CrossFit til vanlig,  i en annen box.

Klar til å komme i kontakt med oss?

Lurer du på noe du har lest her på siden?  Ønsker du å slå av en prat for å finne ut mer?


  Benytt skjema under for å komme i kontakt med oss eller gå til vår kontaktside her om du ønsker i ringe eller besøke Crossfit Larvik.