WOD 02.01.18

GODT NYTT ÅR !!

Velkommen til en ny sesong på CrossFit Larvik.

Noen få nyheter og litt praktisk informasjon :

WOD 

Blir nå enda mer fokus på teknikk og kvalitet i treningen.

Dette innebærer i første omgang litt færre elementer pr klasse en det man har sett tidligere, noe som igjen betyr at vi vil få enda mer ut av treningen 🙂

Dette er et oppsett som blir brukt av CF HQ og stort sett rubbel og bit av Boxer rundt om i Verden, så det er ingen tvil om at dette vil fungere veldig bra hos oss !!

CrossFit Advanced 

Vi har lagt til to timer i uken for dem som har holdt på med CF en god stund og som begynner å bli erfarne innenfor denne treningen. Her finnes ingen absolutte krav til de som stiller på disse timene, men man bør kunne alle «basic`s » av øvelser ettersom det vil bli lagt mest tid på coaching av utførelse og mindre tid på forklaring av selve øvelsene.

Denne timen vil bli en og en halv time lang og vil bestå av 4 elementer : Oppvarming, Styrke/kondisjon, teknikk og hoveddel Metcon(denne er lik som WOD) Her vil man gå videre inn i og lære mer om krevende øvelser som eksempelvis pistols, kipping pull-ups, muscle-ups, håndstående øvelser og andre øvelser som er litt mer krevende.

RUN / ROW

Roger fortsetter trofast med løpe gruppen på Tirsdagene, noe som vil være til glede for mange faste løpere 🙂

Timen har fått et nytt navn, ettersom det vil være muligheter for at noen av timene går innomhus og på romaskinen. Hovedfokuset vil nok uansett være, som tidligere ute i terrenget og med løping.

PartnerWOD 

Fortsetter som før med ukas høydepunkt på Fredag og Lørdag ! Dette er timene de fleste vil gå på og det vil være lurt å melde seg på tidlig for å komme med på timen.

Vi vil igjen presisere at det er lurt(men ikke noe krav) med noen timer «på bakbeina» før man går på disse timene. Både fordi de er fysisk krevende og fordi det ikke foregår instruksjoner fra trener i gjennom timen.

CrossFit kids

Vi starter opp igjen med CF Kids allerede 2 uka i Januar Tidspunktene vil mest sannsynlig bli helt like som forrige sesong men vi kommer tilbake med mer informasjon på dette i løpet av et par dagers tid.

 

 

Håper alle har hatt en fin jule/nyttårs feiring og er klare for å ta fatt på en ny sesong.

 

Velkommen til trening !

Share this post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.